2974. Tjelonapojitelji | niktitanik.com

2974. Tjelonapojitelji

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
2974. Tjelonapojitelji, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Tags:, ,

9 komentara na “2974. Tjelonapojitelji”

 1. smusena March 22, 2012 at 07:23 #

  kazališni komad prikazuje se spektakularno, svi glumci ujedno su i glavni likovi, publika je trenutno zainteresirana za njihova dijela, samo se bojim da će završetak predstave biti drugačiji od onog što očekuje publika…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. dijalektičar March 22, 2012 at 08:54 #

  Priroda je neumoljiva.Sve i svatko,kad-tad,mora doći na svoje mjesto.O tome vodimo svi malo računa ,a HDZ,SDP itd.u tome dobrano prednjače.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 3. viggor March 22, 2012 at 10:07 #

  šeki izgleda na ovom crtežu kao pravi agent STASI-ja. predivno. to on u stvari i jest…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 4. jacar March 22, 2012 at 13:43 #

  One beer, two beer, three beer…….šexbeer.A poslje toga kući jer treba znati kada je dosta i politike i pića na tuđi račun.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 5. Valodja March 22, 2012 at 13:46 #

  HDZ = HEROIN

  Djelovanje

  Do HDZ-a se dolazi na izborima, a konzumira se probavljanjem njegovih obećanja ili financijskom injekcijom (intravenozno). Doza ovisi o načinu uzimanja i toleranciji, a isto tako i jačina djelovanja i trajanje.
  Inicijalni efekt odmah nakon dolaska HDZ-a je ogroman, euforičan val kojeg prate osjećaji opuštenosti i topline, sigurnosti, nestajanja boli, tjeskobe i napetosti. Ljutnja, frustracije i agresivnost nestaju, a javljaju se sigurnost i ljubav prema sebi. Nakon prolaska početne euforije javlja se ugodan, opušten osjećaj zadovoljstva i smirenosti.

  Djelovanje nakon dugoročnog uzimanja

  HDZ izaziva vrlo jaku fizičku i psihičku ovisnost. Fizička ovisnost je stanje poremećenog funkcioniranja organizma nakon odlaska HDZ-a. Karakterizira ju pojava apstinencijske krize već nakon par mjeseci nakon odlaska HDZ-a. Simptomi uključuju nemir, izgubljenost i dezorjentiranost. Traju obično nekoliko mjeseci, ali ponekad i 3-4 puta duže, ako se radi o narkomanu sa dugim “stažom”.

  Psihičku ovisnost teže je nadvladati, a karakterizirana je izrazitom željom za povratkom HDZ-a koju je potpuno nemoguće kontrolirati, negiranjem problema i promijenjenim shvaćanjem stvarnosti. Ne razmišljajući racionalno, osoba je pod utjecajem ogromne želje za povratkom HDZ-a i nesvjestan bilo kakvih rizika i posljedica konzumiranja, a HDZ postaje jedina svrha koja dovodi do prekida skoro svih ostalih aktivnosti, a ukoliko ga ne dobije, osjeća se nervozno, razdražljivo i napeto.

  Dugoročna vladavina HDZ-a stvarala je toleranciju na prekomjerno trošenje i bile su potrebne sve veće količine za postizanje euforičnog efekta, koji nakon nekog vremena potpuno nestaje pa se troši puno manje (ali ne dovoljno), samo radi olakšanja i da se izbjegnu neugodni fizički i psihički simptomi. Apstinencija smanjuje razinu tolerancije, pa je česti uzrok ekonomske smrti uzimanje smrtonosne količine na koju je osoba prije bila navikla.

  Psihička ovisnost nastupa poslije fizičke i može trajati godinama. Osobe se toliko vezuju za HDZ da ih sve što ih okružuje podseća na HDZ. Nerjetki su slučajevi da ih nova garnitura vlasti po svemu podsjeća na HDZ, često im se učini da i kod njih osjete miris HDZ-a, a sve to, povezano sa jako teškim vraćanjem u normalne tokove života tjera ih da se ponovo vrate HDZ-u i samim tim nastave gde su i stali prije apstinencije. Nepisano pravilo je da je za svaku godinu HDZ-a potrebno dvije godine apstinancije od HDZ-a da bi se stvari vratile u normalu, a isto tako svako novo vraćanje na HDZ sa sobom donosi i kraći period navlačenja i ponovnog vraćanja u ovisnost.

  Posljedice dugoročnog uzimanja

  Dugotrajna vladavina HDZ-a uzrokuje mnoge štete, koje ne moraju nužno biti povezane sa HDZ-om. Često dolazi do velikih socijalnih problema, koji su posljedica trošenja ogromnih iznosa nezarađenog novca za zadovoljavanje potreba o HDZ-u ovisnih osoba, a i do zanemarivanja ostalih uvjeta života, što može biti uzrok mnogim bolestima. Opće posljedice dugotrajne ovisnosti o HDZ-u su emotivno, fizičko, psihičko i socijalno propadanje i gubitak interesa za bilo kakvu komunikaciju ili aktivnost osim vraćanja HDZ-a na vlast. Osim korištenja sumnjivih transakcija i ostalog pribora za injiciranje, i ekonomski odnosi bez zaštite pridonose prenošenju zaraznih bolesti: mita, korupcije, nepotizma i drugih.
  Velik je rizik od nečistoća koje HDZ neizbježno sadrži: npr. vrlo opasne infekcije morala uzrokovane, često nečistim prstima, što za posljedicu ima propadanje svega što je došlo u kontakt sa HDZ-om.

  I zato, kada netko danas kaže da je sa HDZ-om bilo bolje ili da su ovi isti kao HDZ, budite bez brige, samo ga je uhvatila apstinencijska kriza.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  • jacar March 22, 2012 at 14:41 #

   Pretjera ga i po količini riječi.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)
  • Don Kaćunko March 22, 2012 at 16:34 #

   Čudo gogo_ još nije komentirao. Bit će da je zapeo na drugoj rečenici… :P

   BTW, malo isforsirano ali bit je ispravna.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)
   • Nunčaka March 22, 2012 at 17:13 #

    Baš i nije neki pothvat narugati se hdzu kad su sve zasrali i zaslužuju kaznu, a ti si i to uspio zakomplicirati i uz to učiniti dosadnim, svaka ti čast.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
   • gogo_ March 23, 2012 at 19:51 #

    Gogo_ nije komentiro jer se jucer napio ko šeks …

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Komentirajte:

Gravatar Image

%d bloggers like this: